1. Oriënteren

De oplevering of sleuteloverdracht van uw woning of kantoor is nog ver weg. Toch is dit het moment om u te oriënteren op plafond- en/of wandafwerking. Andere reden om vooruit te denken, is dat we vaak 4 tot 6 weken vooruit plannen. Maar u hebt ons nu gevonden! Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig afgewerkte wanden, dan bent u op deze website en bij ons aan het goede adres

2. Meters berekenen

Weet u al ongeveer hoeveel vierkante meters uw wanden en plafonds beslaan dan kunnen we voor u gaan rekenen: in kosten en planning. We ontvangen voor de grove berekening graag de plattegronden Voor aanvang van onze werkzaamheden doen we altijd een definitieve nameting op locatie. Deze definitieve meting bepaalt samen met onze vaste meterprijs de totaalprijs.

3. Offreren

Weet u welke wand- en/of plafondafwerking u wilt en om hoeveel m2 het gaat dan kunt u met ons offerteformulier een gratis offerte aanvragen. Selecteer de juiste pakketvorm, voeg uw plattegronden toe, vul het aantal meters in, uw gegevens en de gewenste uitvoerdatum. Klik tot slot op de button: ‘offerte aanvragen’. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte.

4. Oplevering finetunen

Deze stap is vooral bedoeld voor mensen die met nieuwbouw te maken hebben. Hoofdaannemers geven vaak een indicatieve opleverdatum; ze maken de definitieve datum pas 6 tot 2 weken voor oplevering bekend. In de tussentijd ontvangt u vaak een update. Het belangrijk ons zo snel mogelijk te informeren over de (verschoven) opleverdatum. Zo kunnen we de planning aanscherpen. Mocht de hoofdaannemer een kijkdag organiseren, dan vernemen we dat ook graag. Dan komen we alle wanden en/of plafonds inmeten.

5. Opleverdatum doorgeven

Heeft u een definitieve datum ontvangen voor de sleuteloverdracht of oplevering, dan kunnen we echt inplannen! Omdat er verschillende projecten bij ons lopen is inplannen altijd een puzzel. Neem daarom zo snel mogelijk na het bekend worden van de definitieve opleverdatum contact met ons op. We zetten uw reservering om in een definitieve startdatum. U ontvangt van ons een to-do-list.

6. Uitvoering bepalen

Als u alle voorzorgsmaatregelen uit onze to-do-list heeft getroffen, bellen we op de afgesproken dag bij u aan. Na een korte kennismaking en rondje door het pand, starten de werkzaamheden vrijwel direct. Als er nog niet definitief is ingemeten, doen we dit op onze startdag. Waar nodig nemen wij aan het einde van de werkdag contact met u op om zaken door te nemen.

Op de startdag ontvangen we ook graag uw huissleutel, mét sleutellabel met naam en adres. Na afronding ontvangt u de sleutel uiteraard retour.

7. Opleveren

Als wij onze werkzaamheden volledig hebben afgerond, leveren we het pand schoon aan u op met strakke witte of gekleurde wanden en/of plafonds. Samen lopen we een rondje door het pand of de ruimte om het eindresultaat te bekijken en te bespreken. 

8. Reviewen

Bent u tevreden? Dan vinden wij het heel erg fijn als u een positieve online review wilt maken. Dat kan in een gedetailleerde tekst, maar ook met een korte review. En wist u dat u Burenkorting kunt krijgen? Die kan wel oplopen tot 10% korting.

Contact

Meer weten of advies over de beste wand- of plafondafwerking voor uw (nieuwbouw) woning, kantoor of winkel? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Verstuur bericht
06 18 67 81 92