Vakkundige specialisten voor wandafwerking

Meer dan 20 jaar ervaring in wandafwerking

Zoekt u een specialist voor uw wandafwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Renovlies Wandenspecialist is gevestigd in het Westland en actief in regio Zuid-Holland en omstreken.

Met ruim 20 jaar ervaring en expertise in wandafwerking kunt u rekenen op kwaliteit en vakwerk. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en gereedschappen voor het beste eindresultaat. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in wandafwerking, kleuren en decoratieve behangen.

Renovlies behangen

Wij werken met Renovlies uw wanden af met hoogwaardige kwaliteit en fraai resultaat: perfect, strak, glad en naadloos.

Vakkundig schilderwerk

Een nieuwe look of opfrisbeurt voor uw interieur? Schilderen biedt veel variatie. Wij adviseren over een geschikte aanpak voor uw muren en denken mee over soort verf en kleur(en).

Decoratieve behangen

Beroemde skylines, fenomenale natuurzichten, kunstwerken, levensgrote familiefoto’s. Maak van uw wand(en) een eye-catcher met decoratief behang, fotobehang of poster.

Latex en lak spuitwerk

Verf spuiten heeft veel voordelen: het werkt sneller met minder materiaal, zonder zichtbare aanzet en op bijna elke ondergrond. Het eindresultaat is strak, egaal en streeploos met optimale dekking.

Plafond glad stucen

Uw bestaande plafond opknappen of betonnen plafondplaten van uw nieuwbouwwoning strak trekken? Laat uw plafond professioneel stucen voor een gladde en strakke uitstraling.

Contact

Meer weten of advies over de beste wand- of plafondafwerking voor uw (nieuwbouw) woning, kantoor of winkel? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Verstuur bericht
06 18 67 81 92